TELEFON 0740 702 020

TOTUL DESPRE CANDY BAR

Colțul de poveste al evenimentului tău

Se apropie nunta și dorești să completezi decorul cu un mic ultim detaliu sau poate îți serbezi ziua de naștere și vrei să-ții surprinzi prietenii? Ori vine botezul noului născut și vrei să oferi cât mai multă culoare petrecerii? Pentru toate aceste evenimente, un candy bar poate fi o idee excelentă – mini prăjiturile sunt ușor de mâncat, iubite de aproape toată lumea, dar și decoruri demne de admirat și fotografiat, înainte de a fi savurate.

Când alegi candy bar-ul pentru nuntă, evident că trebuie să ții cont și de culorile alese. Deși este indicat să ai un meniu cât mai divers, nuanțele prăjiturilor ar trebui să completeze tema petrecerii. De pildă, dacă ai o nuntă clasică, deserturile albe, roz sau auriu se potrivesc perfect decorurilor specifice. Pavlova, eclerul cu vanilie, cheesecake sau macarons ar fi unele dintre variantele potrivite.

Culoare, veselie și poftă de joacă – asta trebuie să inspire un candy bar la botez. Fiind un moment al creștinării și celebrării bebelușului, invitații se vor aștepta să fie întâmpinați de un mediu vesel și ludic, iar un bufet cu dulciuri aromate și colorate poate contribui la o astfel de atmosferă. Celebrează cu bucurie venirea pe lume a celui mic prin aceste interesante idei de candy bar!

Fie că este vorba de aniversarea unui copil sau a unui adult, un candy bar va aduce cu siguranță zâmbete pe chipurile invitaților. Dulciurile care arată bine, și mai sunt și delicioase și realizate din ingrediente naturale, sunt irezistibile pentru aproape oricine, indiferent de vârstă. Așa că înveselește atmosfera petrecerii comandând un candy bar cu tematică!