TELEFON 0740 702 020

Totul începe ca o joacă în laborator, printre ingrediente naturale și arome care spun povestea deserturilor noastre preferate. Luăm o porție de inspirație, jumătate de kilogram de pasiune, punem multă bucurie în compoziție, după gust și vedem rezultatul… Dulce de tot! Și știm unde ne găsim pentru degustare!

Torturile ne ies cel mai bine. Sau poate tartele? Pavlova este preferata noastră, dar nici la choux nu putem renunța și de aici ne pierdem cu pofta, pentru că opțiuni avem pentru toate gusturile.

"Gustul tortului a fost o explozie de arome delicate și delicioase. Blaturile de vanilie erau pufoase și aromate, iar crema de vanilie a adăugat o dulceață subtilă"

Tudor

"Textura prăjiturii a fost perfectă. Blatul a fost suficient de umed pentru a fi delicios, dar nu prea îmbibat, iar ganache-ul de ciocolată a fost cremos și catifelat. Am apreciat faptul că nu a fost nici prea densă, nici prea aerată, ci exact așa cum trebuie să fie o prăjitură bine făcută.."

Irina

"Recomand cu căldură prăjiturile Happy Day tuturor celor care apreciază rafinamentul și calitatea în materie de deserturi."

Ioana Roman